Vragen

Waarom kiezen jullie er voor om alleen bare contacten te doen?

Wij vinden het gewoon veel prettiger om puur natuur sex te hebben. Als je net lekker bezig bent stoppen om een condoom om te doen is niet onze kick wij willen gewoon lekker door gaan.

Ik/wij wil(len) graag met jullie afspreken voor een date maar wij willen uitsluitend met condoom neuken, kan dat.

Nee als jullie uitsluitend met condoom willen neuken dan zijn wij niet het koppel voor jullie. Er zijn genoeg stellen te vinden die dit wel willen of zelfs niet zonder condoom willen. Probeer met deze mensen een afspraak te maken. Wij respecteren jouw/julli keuze om alleen aan condoom sex te doen hopelijk accepteren jullie onze keuze.

Zijn jullie niet bang om zonder condoom te gaan?

Wij letten heel goed op met wie we afspreken, vertrouwen we het niet dan gaat het niet door, dus helemaal geen sex. 

Let wel dat heel veel koppels zonder condoom pijpen en beffen maar alleen voor het neuken een condoom gebruiken, wij vinden dit heel vreemd want soa's worden ook door orale sex over gedragen. 

Zijn jullie SOA vrij?

Wij laten ons zeer regelmatig en testen en tot nu toe waren de testen altijd negatief. Mochten wij een SOA oplopen an spreken we zeker niet af tot een nieuwe test bewijst dat we genezen zijn.

Ik ben een kleurling, is dat een probleem?

Nee hoor, het vrouwtje is dol op een lekkere zwarte lul. Echter als je onlangs in een Afrikaans land bent geweest dan zien we graag een HIV-negatief verklaring. Dit gezien er in Afrikaanse landen veel besmettingen bekend zijn.

Welke leeftijd kan reageren?

In principe daten wij niet met mensen onder de 25 een boven leeftijd is een beetje afhankelijk van de reactie.

Wij zijn Bisexueel kan er ook bi contact zijn.

Als je als vrouw Bi bent is dat geen enkel probleem, actieve Bi mannen die ook in de gay-scene actief zijn hebben wij liever niet gezien het HIV gevaar in deze scene.

Wij zijn gewoon een stel vrienden die een keer als groep een vrouw willen verwennen, mogen wij ook contact opnemen.

Ja zolang jullie maar niet met meer dan 100 zijn, grapje. Ook een heerlijke groep is welkom zolang hygiene boven aan de lijst staan en de condooms thuis blijven.