Haar fantasie

Ik fantaseer er al een tijdje over maar het heeft nog nooit mogen gebeuren. 
 
Ik lig klaar met mijn benen wijd te wachten op een heerlijke dikke piemel die in mij hete kut verdwijnt, een hele rij mannen staan op een rij te wachten met hun piemel stijf en paraat, klaar om mij te nemen. de eerste man komt op mij liggen en in één stoot verdwijnt zijn dikke hete lul in mijn natte kutje hij ragt mij flink af en spuit mij kutje helemaal vol, als hij van me af gaat neemt direct de volgende zijn plaats in die zonder iets te zeggen mijn al bespoten kutje vult met zijn lul om mij met lange halen te neuken en ook zijn zaad diep in mij spuit, als hij klaar is herhaalt het ritueel en wordt hij weer afgelost door de volgende.
 
Ik word gezien en gebruikt als een sexobject en de ene na de andere man neemt mij, afgepaald door al die heerlijke condoomloze lullen om het zaad in mijn lichaam te ontvangen. Als ze allemaal zijn geweest en hun zaad in mij hebben achter gelaten sta ik op dodat het zaad uit mijn kutje langs mijn benen traag de weg naar beneden vindt en ik mijzelf helemaal in wrijf met al dat heerlijke zaad.
Heerlijk lijkt het mij om zo door wel 20, 30 of meer mannen achter elkaar genomen te worden, in mijn dromen zie ik er zo wel zestig op een rij staan en zie ik mij helemaal volgespoten op staan.
 
Wie zal mij eens willen helpen deze fantasie waarheid te maken, een locatie en de nodige mannen, de hele voetbalclub, de mannen van een hele straat of een geile vrijgezellen avond. Kan je me helpen stuur dan snel een mail.